Son mesaj - Görüntülenemiyor
Yaygaları görmek için üye olmalısınız.

gfxgfx
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
gfxgfx
gfxgfx
Anka küllerinden doğuyor, bu uyanışa herkes tanıklık edecek ve bu sadece yolun başı dostlar, hepiniz tekrar hoşgeldiniz...
gfxgfx
gfx
Ana SayfaYardımAraTakvimGiriş YapKayıt
gfx
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.       « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Diablo Üçlemesi  (Okunma Sayısı 871 defa)
RememberMe
Newbie
*

Saygınlık: +0/-0

Üyelik Bilgileri
Diablo Üçlemesi
« : 02 Aralık 2007, 23:08:46 »

1.Bartuc'un Mirası
Yazar: RİCHARD A.KNAAK
Yayınevi:Artemis Yayınları
Konu:
Hepinizin bildiği giibi zamanın başından beri ,Göklerdeki Cennetin melekleri ve Alevli Cehennemin iblis sürüleri,bütün yaradılışın kaderini etkileyen bir savaşı sürdürüyorlar.Kavga artık dünyada devam ediyor...Ne insanlar ne melekler,ne de iblisler bu kavgadan kaçabileceklerdi...
Norrec Vizharan yaşayan bir kabusa dönüştü.Büyülü hazineler peşinde koşan deneyimli savaşçı,hayal bile edemeyeceği kadar kudretli bir nesneyle karşılaşmıştı:Efsanevi kana Susamış Savaşbeyi Bartuc'un zırhı.Ama gizemli zırh,lanetliydi;Norrec'in bedenini ele geçirip acı içindeki ruhuna işkence etmeye başladı.Artık,zırhı kendi karanlık emelleri için ele geçirmeye çalışan iblisler Norrec'in peşindeydiler.Norrec kontrol edemediği bu lanetli zırhla savaşmak ve bu korkunç lanetle ilgili gizemleri çözmek zorundaydı.Yoksa ruhunu kaybedecekti...
Bu arada Legacy of Blood'u nasıl Bartuc'un Mirası haline getirebilmişler hayret Şaşırmış

2.Siyah Yol
Yazar: MEL ODOM
Konu:
Wesrmarch donanmasının subayı Dariik Lang,kralın yeğenini kurtarmak için baskın yaptığı korsan yatağında umulmadık bir şeyle karşılaşır.Siyah Yol'u yaratan iblis Kabraxis'le.
Bütün iblisler, Baş Kötüler olarak adlandırılan Diablo,Mephisto ve Baal kadar sabırsız değildir.Kabraxis sabırlıdır ve doğrudan savaşmak yerine insanları kandırmayı tercih eder.
İnsanların içinde en güçlüsü korkularıyla yüzleşmeyi başarabilendir.Güçlü insanların da tehlikeli iblislerin de yandaşları vardır.Bunların karşı karşıya gelmesi ise dünyayı değiştirecek olaylara yol açar.İblis karşısında en iyi arkadaşı Mat Hu-Ring'i kaybeden Darrick Lang'in kaderi artık Kabraxis'e bağlanmıştır.

3.Gölge Krallığı
Yazar:RİCHARD A.KNAAK
Konu:
Efsaneler çağlar önce yok olan Ureh şehrinden bahsederdi. Şehrin Cennet’e giden bir kapı olduğu söylenirdi. Her iki bin yılda bir Nymyr Dağının gölgesi harabelerin üzerine düştüğünde Ureh’in yeniden doğacağına ve bütün zenginliğin onu arayanların gözünün önüne serileceğine inanılırdı.
Vizjerei büyücü Quov Tsin, Ureh’in doğuşuna tanık olmak için gelmişti. Ama büyücü ve paralı askerlerinin karşısına hiç beklemedikleri bir şey çıktı. Muhteşem Ureh rüyasının yanı sıra karşılarına çıkacak olan bir dehşet kabusunu onları Gölge Krallığı'na çekecekti.

Ayrıca kitapları internetten satın alabilmeniz için  site veriyorum.,
http://www.ideefixe.com/vitrin/aramasonuc.asp?Shop=0&aranan_yer=0&Page=1&SearchTerm=diablo
Fiyatlara baktım hemen hemen aynı fiyatlar. İyi okumalar diliyorum.Saygılarımla...

Uçan bir kurbağa kadar özgürüm...
dotakafa
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Diablo Üçlemesi
« Yanıtla #1 : 16 Eylül 2009, 22:38:23 »

saglam kitaplardir. Siyah yolu ayri bir sevmistim.

Take this ring, Master, for your labours will be heavy; but it will support you in the weariness that you have taken upon yourself. For this is the Ring of Fire, and with it you may rekindle hearts in a world that grows chill.
hayalbozan35
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
Ynt: Diablo Üçlemesi
« Yanıtla #2 : 24 Eylül 2009, 16:12:27 »

ben 1. yi okumuştum ama e-kitabını bulamadım 2 ve 3 ün.
ama 1 de bayağı kıyak bi kitaptı yani
Sayfa: [1] Yazdır 
gfx  gfx
Gitmek istediğiniz yer:  
gfx gfx
Helios design by Bloc

MKPortal ©2003-2007 mkportal.it