Evet canlarım böyle bir oyun projem var. Oyun post - apokaliptik bir dünyada geçiyor. Mad - Max, Book of Eli tarzı kıyamet sonrası bir film izlediyseniz, ya da fallout tarzı bir oyun oynadıysanız oyun için yeterlisiniz demektir. Tecrübe aramıyorum. Sadece devamlılık önemli. Oyunda herhangi bir kural sistemi kullanmamaya karar verdim, zaten kurallara bağlı kalmak kıyamet sonrası dünyanın kaotik ortamına yakışmaz =)
Her oyuncu kabulümdür. Oyun zamanı olarak ben haftasonunu düşünüyorum, ama gelen oyuncuların uygunluğuna göre değişir istendiği yere.
Hadi görelim kimler var?
Emoluk müessesesine adımı pembe harflerle yazdırmak hayatımın anlamı oldu...
Vaay! Yeni oyun, yeni başlık. Senaryo hakkında da bi fikrim oldu böylelikle İyi oyunlar olsun madem. Hatta daha çok oyun oynansın, daha çok başlık açılsın falan bu tarz dilekler
"Ah bu yeni nesil!" muhabbetini yapmak gibi olcak ama aramaya inansak hani ne süper olacak Forumumuzun "lobi" kısmı var hani, orada çoğu kişi tanıtmış kendini. Plutorion kimdir? Mehmet arkadaşımızdır. Adam fotosunu bile koymuş ayıp yani Cankat
oyun bir pazar günü gerçekleşecektir, kesin olarak katılım gösterecekler bana telefon numaralarını ya da msn adreslerini ya da feysbuklarını etc pm atabilirse iletişime geçebilirim.
Emoluk müessesesine adımı pembe harflerle yazdırmak hayatımın anlamı oldu...