|
|
|
|
Son mesaj - Görüntülenemiyor
|
| Yaygaları görmek için üye olmalısınız.
|
|
| |
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki sonraki »
|
Sayfa: [1]
|
 |
|
Gönderen
|
Konu: Hey, sen! Oku bunu! (Okunma Sayısı 186 defa)
|
Jander Sunstar
Administrator
Sr. Member

Saygınlık: +0/-0
Anka BKFT Başkanı
|
Arkadaşlar topluluğumuzun etkinlikleri hakkındaki düşüncelerinizi ve gördüğünüz eksikleri belirtebileceğiniz bir konu açmak istedim.
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, düzenlediğimiz etkinliklere yönetim kurulu ve aktif birkaç üyemiz haricinde katılım sağlayamıyoruz. Mailler atmamıza, okulda afişler asıp el ilanları dağıtmamıza rağmen ne yazık ki bir gelişme olmadı. Yönetim kurulu olarak kullandığımız yöntemler hakkında eksik ya da özensiz olarak nitelenebilecek birşey yaptığımızı düşünmüyorum ancak elbette farklı görüşler olabilir. Burada, varsa o farklı görüşleri dinlemeye hazırız. Topluluğumuzun daha tanınır ve eğlenceli bir hal alması için bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Eleştirmekten ve fikirlerinizi söylemekten lütfen çekinmeyin. "Ben olsam..." şeklinde başlayan cümlelere özellikle ihtiyacımız var. Bunun yanında bu cümleleri kuran arkadaşlara yönetim kurulu içerisinde yer vermeye de hazırız, buyrun size fırsat!
Geçtiğimiz güz dönemine baktığımda düzenlediğimiz faaliyetlere ve özellikle conventiona(AnkaCON'09) katılım(üyelerimizi kastediyorum) nerdeyse yoktu. Kendi üyelerimiz yerine diğer üniversitelerdeki arkadaşlarımızdan daha fazla destek görmüş olmak bizleri düşündürüyor. Bahar döneminde topluluğumuzun ve üyeler olarak bizlerin daha sıkı bir bağlantı içerisine girmesini temenni ederek her birinizi AnkaBKFT'yi diriltmeye çağırıyorum! Adeta ölmüş vaziyetteki foruma girin, burada, bu topluluğun bir parçası olduğunuzu düşünüyorsanız bunu hissettirin ve dahası katılımcı olun! Bir topluluğun asıl kuruluş amacını hatırlayarak, sosyalleşerek bizlere katılın!
Etkinlik konusu dışında da olabilir, düşüncelerinizi bize iletin. Konuşalım, tartışalım ve daha iyi bir noktaya gelelim. Görüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
"Bang!"
|
|
|
Derfel
Newbie
|
Bahane gibi olmasın da ben Gölbaşı'ndayım, uzaklardayım. Öyle işte... Haber verildiğinde mümkün olduğunca katılmaya çalışırım etkinliklere.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WizardOfArcane
|
ilk elden biraraya gelelim toplaşalım kaynaşalım ve mutlu huzur dolu gelecek planları yapalım bu hafta içinde toplanalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derfel
Newbie
|
Evet evet. Mantıklı. Sevdim bunu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A
|
Arkadaşlar toplaşma fikri en baştan beri ykların aklına gelen fikirlerin en uygulanmaya yeltenileni. Ancak bence ne yapalımdan ziyade yapacağımız etkinliğe nasıl katılımı arttırırız fikri tartışılmalı. Açık ve net konuşacağım; insanlar evde akşama kadar yatmayı, bilgisayar başında pineklemeyi ve her türlü tembelliği dışarı çıkıp iki insan yüzü görmeye tercih ediyorlar. Katılım olmuyor. Demek ki insanları aktivitelerimiz cezbetmiyor. Bence yaptığımız etkinlik ne kadar kültürel olmalı, ne kadar sosyal olmalı, ne kadar verimli olmalıdan ziyade ne kadar cazip olmalı dersek o zaman çözüme yaklaşmış oluruz.
|
|
|
|
|
|
Gölgelerde yaşamak nasıldır bilir misin? Kimse seni göremez, seninse tek gördüğün kin!
-
Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul
|
|
|
|
WizardOfArcane
|
cazibeyi artırmak için bir fikrin varmı peki hani sonuçta dansöz oynatacakta değiliz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A
|
Neden olmasın! 
|
|
|
|
|
|
Gölgelerde yaşamak nasıldır bilir misin? Kimse seni göremez, seninse tek gördüğün kin!
-
Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul
|
|
|
|
|
Sayfa: [1]
|
|
 |
 |
|  |
|