|
|
|
|
Son mesaj - Görüntülenemiyor
|
| Yaygaları görmek için üye olmalısınız.
|
|
| |
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« önceki sonraki »
|
Sayfa: [1]
|
 |
|
Gönderen
|
Konu: Derfel De'Swaer (Okunma Sayısı 458 defa)
|
Derfel
Newbie
Saygınlık: +0/-0
|
Ahan da ben de buralarda bi yerlerdeyim. Bölümüm tamamen Türkçe ama Gölbaşı denen yabanıl topraklarda hazırlık okuyorum. (4 saat ders için iki saat git iki saat gel sıkıyor insanı), umarım seneye daha fazla aranızda olabileceğim. Kendimden bahsedeyim biraz, ismim Ahmet. Kitap okurum, sonra bi daha kitap okurum. (Bu aradalar Amin Maalouf ve İhsan Oktay Anar'a sardım feci) Ultima Online hastasıyım. Bir de nedendir bilmem Age of Empires 3 oynamaktan sıkılmam. Güvenpark'ta çekirdek çitlemek her şeye rağmen en büyük hobimdir  Hoşgeldim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaptainJarlaxle
Newbie
The Big Bang Theory
|
Nereyi kazandın Ahmet ? Seni görmek güzel. Hoşgeldin. 
|
|
|
|
|
|
Fish doesn't think because fish knows everthing.
|
|
|
|
WizardOfArcane
|
ozaman biraz daha evrim geçirerek ortadünyada çekirdek çitlemeye ne dersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K!Z!L.
Jr. Member

|
ortadünyada çekirdek çitleme günleri düzenleyelim xD
hoşgeldin (:
|
|
|
|
|
|
ÇokTuLaR ama Hiç YoKtuLar..
|
|
|
wuroldar
Roy!
Administrator
Full Member

Winner of Battle Royale!
|
Tanımayanlar için: Geçen tanışma toplantısına uğrayıp MEmo'nun çantasını arayan Frodo'dur kendisi.
|
|
|
|
|
|
M - There is indeed such a Conspiracy
|
|
|
|
occultsearcher
|
O hadise salı günkü YK'da oldu sanki? Aynı olay bi de Tanışma Toplantısı'nda mı oldu? Lan? Tarih hakikaten mutlak bir devridaim içinde mi?..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WizardOfArcane
|
bence hepsi yüzükle alakalı yüzük yok edilmeli zira arkadasımız isildur gibide olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Derfel
Newbie
|
İşletme kazandım(?).
Eveet, gelirim. Ama hakkaten çekirdekle gelirim. Tarih nedir desem döver msiniz beni?
Frodo'yu sevmem, yüzüğümü severim. Kıymetlimiss.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A
|
Geç oldu ama hoşgeldin  Ben de gölbaşındayım bu aralar. Bir yıl gölbaşında kalsaydın keşke. Yurtlar felan var.. 2 saat yol zor olur hakikaten.
|
|
|
|
|
|
Gölgelerde yaşamak nasıldır bilir misin? Kimse seni göremez, seninse tek gördüğün kin!
-
Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul
|
|
|
Derfel
Newbie
|
Ozan Abi'nin yüzünden  Gölbaşı'nda yaşamak? Okumaktan daha uzun süre vakit geçirmek?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A
|
Neyini beğenmiyorsun gölbaşının. Sus Nankör olun! 
|
|
|
|
|
|
Gölgelerde yaşamak nasıldır bilir misin? Kimse seni göremez, seninse tek gördüğün kin!
-
Ash nazg durbatuluk,Ash nazg gimbatul,Ash Nazg thrakatuluk,agh burzum-ishi krimpatul
|
|
|
|
|
Sayfa: [1]
|
|
 |
 |
|  |
|